Jasna Ivanovic Person-Info 

( Ich bin Jasna Ivanovic)

News

, Day 1 14:00 GETTING CONNECTED 15:00 PULSED ...efce.info › Alternative+Food+Technologies+_+Final+Agenda-p-9691

efce.info
Jasna Ivanovic, UHDE TK. 15:40 Round table Q&A. Moderator: Kemal. Aganovic. Break. 16:00 HIGH PRESSURE HOMOGENISATION. 16:00. Brief scientific lecture.

Food waste: the pressure is on - thyssenkruppwww.thyssenkrupp.com › stories › food-waste--the-...

www.thyssenkrupp.com
“High pressure ensures inactivation of pathogens and spoilage microorganisms in the food at room temperature,” explains Jasna Ivanovic. “At the same time, the ...

Mit Hochdruck gegen Lebensmittelverschwendung - thyssenkruppwww.thyssenkrupp.com › stories › mit-hochdruck-gegen-lebensmittelversc...

www.thyssenkrupp.com
„Die Hochdruckverarbeitung ist ein nicht-thermisches Verfahren zur Konservierung von Lebensmitteln ohne Chemie oder Hitze“, sagt Jasna Ivanovic.

搜索x-mol.com

newsletter.x-mol.com
— ... DOI: acsfoodscitech.3c Mario Schmidt, Sofia Hopfhauer, Fabian Schneider, Jasna Ivanovic, Uwe Schwarzenbolz, Volker Böhm ...
Dossier exportieren
+1